Tractari auto Brasov

Tractari auto brasov

Tractari

auto

brasov

Despre tractari auto Brasov

tractari-auto-brasovFirma de tractari auto "Jo&Co." - echipa tractari-auto-brasov.net efectueaza servicii de tractari auto non-stop pe platforma si transport autoturisme local (Brasov), intern (Romania), cat si international (Europa). Dintr-o preocupare constanta fata de calitatea si profesionalismul serviciilor de tractari auto pe care le prestam, putem sa actionam pentru rezolvarea problemelor dvs.in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de complexitatea avariei survenite.

Venim in intampinarea celor aflati in situatia unui accident rutier, in urma caruia autovehiculul nu este in stare de functionare prin transportul acestuia oriunde este necesar. In cazul unui astfel de eveniment rutier nefericit, putem sa va oferim o gama diversificata de servicii de tractare, asistenta rutiera, depanare, remorcare si transport auto.

Avand o o echipa cu o experienta in domeniul de tractari auto din Brasov si nu numai, ne putem mandri cu servicii de calitate, seriozitate si profesionalism. Suntem specializati in orice tip de tractari auto atat a vehiculelor de mici dimensiuni sau chiar atv-urilor, cat si a celor comerciale onorand de-a lungul timpului mii de comenzi de pe teritoriul tari. In momentul de fata, flota auto este compusa din 3 autospecializate Iveco dotate cu echipamente profesionale, avand o capacitate de transport de 2 autoturisme simultan.

Puteti oricand suna la numerele 0754 552 622 si 0762 420 077, serviciul nostru de ASISTENTA RUTIERA TRACTARI AUTO BRASOV - disponibil 24 din 24.

Este bine sa fiti pregatiti pentru remorcarea autovehiculului in caz de defectiune sau accident mai inainte sa se intample si sa aveti memorat numerele de telefon ale serviciului de tractari auto Brasov.

Echipa Jo& Co. - www.tractari-auto-brasov.net

Servicii tractari

Sfaturi tractari auto Brasov

Daca sunteti implicati intr-un accident sau aveti o defectiune la masina si nu mai este posibil sa va deplasati in continuare cu masina, este indicat sa o scoateti pe marginea drumului. Daca nu puteti ajunge in siguranta pe marginea partii carosabile folositi triunghiul reflectorizant pentru a semnaliza avaria masinii. Odata acesata parte rezolvata sunati-ne cu incredere. www.tractari-auto-brasov.net